Diensten

Grafisch ontwerp en DTP

Wij maken grafische ontwerpen voor tal van doeleinden; u kunt bij ons terecht om bijvoorbeeld visitekaartjes of flyers te laten ontwerpen. Andere voorbeelden van ontwerpen die wij maken zijn posters, vlaggen, banners, offertemappen, magazines, folders, uitnodigingen, gelegenheidskaartjes en designs voor social media. Naast ontwerpen kunnen we ook uw grafisch werk uit handen nemen. Denk hierbij aan pagina opmaak, inscannen en/of bewerken van foto’s of het vectoriseren van afbeeldingen.

Om uzelf, uw bedrijf, vereniging, of instelling op internet te presenteren is een goede website en optimale vindbaarheid belangrijk. Molworks biedt talloze mogelijkheden voor responsive websites die op elk apparaat bekeken kunnen worden en kunnen worden voorzien van een CMS waarmee u zelf uw website kunt beheren. Neem een kijkje in ons portfolio voor websites die wij eerder hebben gerealiseerd.

Logo en huisstijl design

Met een goed passende huisstijl kunt u zich professioneel presenteren aan uw publiek. Molworks heeft ruime ervaring met het ontwerpen en bedenken van logo’s en huisstijlen. Daarbij gaan we altijd uit van uw wensen en ideeën, en werken deze uit tot een uniek ontwerp op maat. De huisstijl kan op elk denkbaar product worden doorgevoerd; van briefpapier, enveloppen en visitekaartjes tot lichtbakken, bedrijfskleding of auto belettering.

Drukwerk

Wilt u visitekaartjes, briefpapier, flyers of ander drukwerk bestellen? Ook dat kan bij Molworks! U kunt uw eigen ontwerp laten drukken en uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor een ontwerp van uw drukwerk. Door onze werkwijze zijn wij in staat om u snelle levertijden te kunnen bieden. Indien noodzakelijk kan het drukwerk in de meeste gevallen zelfs binnen een dag bij u worden geleverd!

Molworks – Creatief in grafische oplossingen